Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis53g60kcal11.7g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz4.7g4.8kcal0g1.1g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka2g6.6kcal0.2g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g200kcal25g9.2g7.2g0.6g
Valittu annoskoko156g100kcal12.5g4.6g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal6.3g2.3g1.8g0.2g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859