Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix16g14kcal0.2g3.3g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.9g0.8kcal0g0.3g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g3.1g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Paistijauheliha 10%35g59kcal7g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g207kcal15.2g18.2g7.6g2.8g
Valittu annoskoko156g103kcal7.6g9.1g3.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal3.8g4.6g1.9g0.7g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160