Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee54g55kcal12.4g0g0.8g0g
Seesamiöljy, Amoy1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Maissitärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sokeriherneen palko12g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Lihaliemi laimennettu 12g2.3kcal0g0.4g0.1g0g
Pinaatti 24g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Soijakastike 0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g212kcal29.4g9.2g6g3g
Valittu annoskoko156g106kcal14.7g4.6g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal7.4g2.3g1.5g0.8g
Arvot/100g100g68kcal9.4g2.9g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421