Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 83g63kcal1.6g12.8g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g30g69kcal3.3g0.1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g290kcal10.6g31g13.6g3.6g
Valittu annoskoko156g145kcal5.3g15.5g6.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal2.7g7.8g3.4g0.9g
Arvot/100g100g93kcal3.4g9.9g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682