Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g66g187kcal9.2g0.3g16.4g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g8.3kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%33g53kcal0.9g0.9g4.9g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g5.9g23kcal0.1g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g564kcal22.2g17.8g44g1.6g
Valittu annoskoko156g282kcal11.1g8.9g22g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal5.6g4.5g11g0.4g
Arvot/100g100g180kcal7.1g5.7g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982