Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK27g46kcal2.7g2.7g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g54g19kcal0.9g3.7g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 7.5g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sinappi 1.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 16g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g184kcal8.4g18.6g8.2g2.8g
Valittu annoskoko156g92kcal4.2g9.3g4.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal2.1g4.7g2.1g0.7g
Arvot/100g100g59kcal2.7g5.9g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174