Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.8g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Vehnälese 4.4g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Ruislese 3.8g11kcal0.6g1g0.2g1.5g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g11g41kcal1.6g6.1g0.9g1.2g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)33g117kcal4g23g0.6g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 45g153kcal4.5g31.1g0.5g1.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g670kcal23.4g124.6g4.8g15.8g
Valittu annoskoko156g335kcal11.7g62.3g2.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna78g168kcal5.9g31.2g1.2g4g
Arvot/100g100g215kcal7.5g39.9g1.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948