Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g41g46kcal9.5g0g0.7g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g41g12kcal0.4g2.5g0.1g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g37g12kcal1g2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g19g3kcal0.4g0.3g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima6.2g24kcal1.8g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g237kcal26.6g9.6g10g0g
Valittu annoskoko156g119kcal13.3g4.8g5g0g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal6.7g2.4g2.5g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953