Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g13g41kcal2.3g5.8g1g2.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl64g225kcal9g41.2g2g3.5g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g13g40kcal2.2g6.9g0.4g1.7g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g636kcal27g107.8g9.4g14.6g
Valittu annoskoko156g318kcal13.5g53.9g4.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna78g159kcal6.8g27g2.4g3.7g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910