Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g26g5.1kcal0.5g0.6g0.1g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g26g7.6kcal1.2g0.5g0.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g17g11kcal2.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g60kcal8g5.2g0.8g0g
Valittu annoskoko156g30kcal4g2.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna78g15kcal2g1.3g0.2g0g
Arvot/100g100g19kcal2.6g1.7g0.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337139