Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 2.5g5.6kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Hiiva 6.1g4.6kcal0.8g0.1g0g0.4g
Rypsiöljy 7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)48g153kcal6.6g27.7g1.5g6g
Auringonkukansiemen 20g116kcal4.5g2.5g9.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g853kcal29.2g94.8g38g18.6g
Valittu annoskoko156g427kcal14.6g47.4g19g9.3g
Annoskoko puolitettuna78g213kcal7.3g23.7g9.5g4.7g
Arvot/100g100g273kcal9.3g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418