Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g93kcal0.2g0.1g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 26g85kcal0.5g0.8g9g0g
Manteli 13g79kcal3.1g0.8g6.9g0.9g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g26g66kcal1.5g0.8g6.1g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g3.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Puolukka 39g15kcal0.2g2.6g0.2g1g
Tyrnimarja 19g17kcal0.1g1.2g1g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g771kcal15g17.2g70.2g6.2g
Valittu annoskoko156g386kcal7.5g8.6g35.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g193kcal3.8g4.3g17.6g1.6g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.5g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409