Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g27g35kcal1.2g1.4g2.7g0g
Auringonkukansiemen 23g138kcal5.3g2.9g11.5g1.4g
Seesaminsiemen, kuorineen 14g94kcal3.8g1g8.1g1.7g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale12g7kcal1.2g0.6g0g8.5g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g14g67kcal3.4g4.6g4g4g
Fiber husk (1rkl=10g)2.3g0.2kcal0g0g0g2g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g4.7g17kcal0.8g2.1g1g0.5g
Leivinjauhe 2.3g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g17kcal2.6g1.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g835kcal43.2g30.2g60g36.2g
Valittu annoskoko156g417kcal21.6g15.1g30g18.1g
Annoskoko puolitettuna78g209kcal10.8g7.6g15g9.1g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.7g19.2g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415