Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha51g92kcal9.2g0g6.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto11g30kcal2g0g2.3g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka6.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)64g19kcal0.6g2.6g0.3g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g7.1g25kcal2g0.1g1.9g0g
Ketsuppi, Pirkka3.8g4.1kcal0g1g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g2.6g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g385kcal28.6g10.2g24.6g0.6g
Valittu annoskoko156g192kcal14.3g5.1g12.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal7.2g2.6g6.2g0.2g
Arvot/100g100g123kcal9.2g3.3g7.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716