Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g56g122kcal10.2g0g9.1g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus26g91kcal3.6g0.1g8.3g0g
Herne kuivattu74g210kcal13.3g36.1g0.7g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g845kcal54.2g72.4g36.2g14.8g
Valittu annoskoko156g423kcal27.1g36.2g18.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna78g211kcal13.6g18.1g9.1g3.7g
Arvot/100g100g271kcal17.3g23.2g11.6g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161