Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g3.5g16kcal0.7g0g1.5g0.9g
Hamppu, siemen2.8g14kcal0.6g0.9g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.4g0.5g1.4g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g26g83kcal3.6g15g0.8g3.4g
Siirappi 5.6g17kcal0g4.1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g652kcal17.8g94.8g21.4g11.4g
Valittu annoskoko156g326kcal8.9g47.4g10.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna78g163kcal4.5g23.7g5.4g2.9g
Arvot/100g100g209kcal5.7g30.4g6.9g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690