Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g89kcal0.1g0g10g0g
Tattarijauho, Myllynparas6.4g22kcal0.8g4.3g0.1g0.3g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 5.9g20kcal0.3g4.5g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g15g24kcal2.5g0.1g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio20g27kcal0.5g1.3g2.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kaurajauho 5.4g20kcal0.8g3.1g0.4g0.5g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 12g8.4kcal0.4g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g527kcal20g32.2g35g3.8g
Valittu annoskoko156g264kcal10g16.1g17.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g132kcal5g8.1g8.8g1g
Arvot/100g100g169kcal6.4g10.3g11.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342712