Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g82kcal9.4g0g5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.7kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g50g20kcal0.7g2.2g1g1.2g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g230kcal21g8.2g12.2g3.6g
Valittu annoskoko156g115kcal10.5g4.1g6.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal5.3g2.1g3.1g0.9g
Arvot/100g100g74kcal6.7g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262