Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi19g67kcal9.2g6.7g0.2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g19g69kcal0g17.9g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl37g129kcal5.2g23.7g1.1g2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl12g77kcal1.7g0.4g7.6g0g
Rusina 11g32kcal0.3g6.7g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl19g166kcal0g0g18.5g0g
Kesäkurpitsa37g6.3kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1108kcal33.2g115.4g55.4g6.8g
Valittu annoskoko156g554kcal16.6g57.7g27.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g277kcal8.3g28.9g13.9g1.7g
Arvot/100g100g354kcal10.6g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405