Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g13g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g17g49kcal3.3g0g1.9g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g21g17kcal3.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g171kcal14.6g7.6g4.8g1.2g
Valittu annoskoko156g86kcal7.3g3.8g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal3.7g1.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.7g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115