Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6.1kcal0.6g0.9g0g0g
Hiiva, 50g4.6g2.8kcal0.6g0.1g0g0g
Sokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3g20.9g0.4g1g
Margariini 80% keskiarvo5.5g39kcal0g0g4.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki46g26kcal3.9g2.3g0.1g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.7g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)9g20kcal1.2g0g1.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 18g4.9kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Rusina5.5g15kcal0.2g3.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g583kcal19.6g91.8g13.6g4.6g
Valittu annoskoko156g291kcal9.8g45.9g6.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g146kcal4.9g23g3.4g1.2g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434