Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 34g12kcal0.2g1.9g0g0.5g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g22g131kcal5.2g1.4g11.8g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g34g21kcal3.4g1.5g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.8g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g508kcal33.2g10.6g36.6g4.4g
Valittu annoskoko156g254kcal16.6g5.3g18.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal8.3g2.7g9.2g1.1g
Arvot/100g100g163kcal10.6g3.4g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500