Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali17g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Selleri, annos 50g21g2.9kcal0.2g0.6g0g0g
Paprika, vihre4.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g54kcal1.6g8.4g0.8g2.8g
Valittu annoskoko156g27kcal0.8g4.2g0.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g13kcal0.4g2.1g0.2g0.7g
Arvot/100g100g17kcal0.5g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639