Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 67g16kcal0.9g1.3g0.3g1.7g
Pekoni, paistettu 23g118kcal3.8g0g11.6g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g20g67kcal5.1g0g5.3g0.2g
Maito, Kevyt27g12kcal0.9g1.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g480kcal26.2g5.4g39g3.8g
Valittu annoskoko156g240kcal13.1g2.7g19.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal6.6g1.4g9.8g1g
Arvot/100g100g154kcal8.4g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018