Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 95g40kcal9.4g0.4g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta23g66kcal3.6g0g5.8g0g
Voi 13g92kcal0.2g0.1g10.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g59kcal2.4g0.6g5.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g615kcal31.8g3.2g53.6g0g
Valittu annoskoko156g308kcal15.9g1.6g26.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g154kcal8g0.8g13.4g0g
Arvot/100g100g197kcal10.2g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761