Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g48g51kcal7g2.2g1g2.6g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g80g20kcal1g3.4g0.2g0g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g198kcal17.4g14.8g6.2g6.2g
Valittu annoskoko156g99kcal8.7g7.4g3.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal4.4g3.7g1.6g1.6g
Arvot/100g100g63kcal5.6g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740