Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g53g13kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 42g94kcal7.4g0g7.2g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g5.3g19kcal0.3g4g0.1g0.1g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen2.5g4.6kcal0.8g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g262kcal18.4g11.8g15.2g2.8g
Valittu annoskoko156g131kcal9.2g5.9g7.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal4.6g3g3.8g0.7g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135