Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)42g149kcal5.7g27.8g1.2g1.4g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 38g16kcal1.3g1.8g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl15g20kcal1.9g0g1.2g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)7.6g28kcal1.8g0g2.3g0g
Paprika punainen 5.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 34g109kcal9.1g0g8.1g0g
Ketsuppi, Pirkka1.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g653kcal39.8g61.2g26.4g3.4g
Valittu annoskoko156g327kcal19.9g30.6g13.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g163kcal10g15.3g6.6g0.9g
Arvot/100g100g209kcal12.7g19.6g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158