Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit59g122kcal8.8g1.2g9g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)38g15kcal0.7g3.1g0g0.5g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g30g103kcal3.8g21.2g0.4g0.7g
Juustodippi, Pirkka 300g30g38kcal0.9g0.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g558kcal28.4g52g26g2.4g
Valittu annoskoko156g279kcal14.2g26g13g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g140kcal7.1g13g6.5g0.6g
Arvot/100g100g178kcal9.1g16.6g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217