Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original2.7g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 36g54kcal0.9g3.5g4g0g
Tilli, tuore 8.9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali89g19kcal1.1g3g0.2g1.9g
Kananmuna, keitetty 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g210kcal9.8g13.8g12.8g4.4g
Valittu annoskoko156g105kcal4.9g6.9g6.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal2.5g3.5g3.2g1.1g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233