Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 93g17kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]25g83kcal3g0g9.1g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio10g29kcal2g0g2.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)21g33kcal0.6g0.6g3.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g357kcal12.4g6.4g33g1.4g
Valittu annoskoko156g178kcal6.2g3.2g16.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g89kcal3.1g1.6g8.3g0.4g
Arvot/100g100g114kcal4g2g10.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272