Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 31g62kcal0.8g0.2g6.1g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Katkarapu, rainbow47g47kcal10.8g0g0.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio26g37kcal0.7g1.7g3.1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g7.8g14kcal0.1g0.9g1.2g0g
Tilli, tuore 13g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g344kcal26.6g8.8g22g5.8g
Valittu annoskoko156g172kcal13.3g4.4g11g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g86kcal6.7g2.2g5.5g1.5g
Arvot/100g100g110kcal8.5g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430