Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g14.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g297kcal8.8g60.7g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g859kcal17.6g121.4g31.8g6g
Valittu annoskoko156g429kcal8.8g60.7g15.9g3g
Annoskoko puolitettuna78g215kcal4.4g30.4g8g1.5g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.9g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198