Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 67g147kcal11.6g0g11.3g0g
Vehnälese, Liperin mylly17g24kcal2.5g1.5g0.9g9.1g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä42g47kcal3.3g7.6g0.2g3.4g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl3.3g28kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g569kcal41.6g18.4g37g25g
Valittu annoskoko156g284kcal20.8g9.2g18.5g12.5g
Annoskoko puolitettuna78g142kcal10.4g4.6g9.3g6.3g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.8g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540