Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 14g4.9kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 2.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.7g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0g
Vesi91g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 29g7.5kcal0.5g1g0.1g0.6g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)3.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g46kcal2g7g0.4g2.2g
Valittu annoskoko156g23kcal1g3.5g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g12kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Arvot/100g100g15kcal0.6g2.2g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910