Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g41g114kcal0.7g30.7g0.1g2.7g
Saksanpähkinä 91g619kcal13.4g3g59.4g14.5g
Kookoshiutale 16g105kcal1.3g1g10.3g2.6g
Hunaja 6.8g23kcal0g5.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1728kcal30.8g81.8g139.6g39.6g
Valittu annoskoko156g864kcal15.4g40.9g69.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna78g432kcal7.7g20.5g34.9g9.9g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.7g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742