Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 35g140kcal0g34.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen12g88kcal0.1g0.1g9.8g0g
Kerma, ruoka 15% Flora6.1g9kcal0.1g0.2g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Raparperi 24g8.2kcal0.2g1.3g0g0.3g
Fariinisokeri5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)20g39kcal0.9g3.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g890kcal13.6g136.2g30.6g2.8g
Valittu annoskoko156g445kcal6.8g68.1g15.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g222kcal3.4g34.1g7.7g0.7g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.6g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594