Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 10g36kcal1g7.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 21g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha78g129kcal14.8g0g7.8g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g31g85kcal6.2g0.3g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g570kcal50g17g33.2g1.6g
Valittu annoskoko156g285kcal25g8.5g16.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g143kcal12.5g4.3g8.3g0.4g
Arvot/100g100g182kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233