Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tonnikala vedessä 30g32kcal6.8g0g0.5g0g
Sipuli kuivattu 1.5g4.1kcal0.2g0.5g0g0.5g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g4g10kcal0.5g2g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml30g45kcal0.6g0.8g4.5g0g
Herneet (Apetit)20g11kcal1.2g1.1g0.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g20g25kcal0.6g5.2g0.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g48g51kcal2.5g9.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g379kcal24.8g38.2g13.8g1g
Valittu annoskoko156g189kcal12.4g19.1g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal6.2g9.6g3.5g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575