Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha49g82kcal9.4g0g4.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g21g15kcal0.8g2.6g0.2g0g
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g52g170kcal8.2g31.9g1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g580kcal37.6g72.2g15.2g7.2g
Valittu annoskoko156g290kcal18.8g36.1g7.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna78g145kcal9.4g18.1g3.8g1.8g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716