Homejuustopulla

Taikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
30 g voita
6-8 dl sämpyläjauhoja

Täyte:

150 g sinihomejuustoa
200 g kevyttuorejuustoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen tai sekoita kuivahiiva jauhoihin.

Lisää suola, osa jauhoista ja sulatettu voi (ja vähintään 42-asteinen neste, jos käytät kuivahiivaa).

Alusta taikinaan loput jauhot.

Kohota taikinaa 30–40 minuuttia.

Tee kohoamisen aikana täyte eli sekoita sinihomejuusto tuorejuuston joukkoon.

Kauli puolet taikinasta levyksi.

Levitä puolet homejuustoseoksesta päälle.

Kääri levy rullalle ja paloittele 18 osaan.

Pane kiekot leikkauspinta ylöspäin muffinipellille tai paperivuokiin.

Leivo lopputaikina samoin.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Hiiva, 50g3.7g2.3kcal0.5g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 58g181kcal6.1g34.2g1.3g3.2g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g22g76kcal4.5g0g6.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 30g52kcal2.3g0.7g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g712kcal29.4g73.4g31.8g6.4g
Valittu annoskoko156g356kcal14.7g36.7g15.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g178kcal7.4g18.4g8g1.6g
Arvot/100g100g228kcal9.4g23.5g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372399