Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)31g12kcal0.5g2.5g0g0.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g12g33kcal2.3g0g2.7g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g32g38kcal6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g200kcal18.6g9.6g9.4g2.6g
Valittu annoskoko156g100kcal9.3g4.8g4.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal4.7g2.4g2.4g0.7g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417