Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 7g16kcal1g0.1g1.3g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pinaatti 119g16kcal1.9g0.5g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g204kcal6.8g4.2g17.4g4g
Valittu annoskoko156g102kcal3.4g2.1g8.7g2g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal1.7g1.1g4.4g1g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790