Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g52g180kcal4.1g20.3g8.8g1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g27g6.6kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus6.9g24kcal1g0g2.2g0g
Oivariini vähärasvainen0.7g3.8kcal0g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 27g91kcal0.5g0.8g9.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g6.9g24kcal0.5g1.4g1.9g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g14g21kcal2.2g0.1g1.2g0g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g739kcal21.2g47g51.2g3.2g
Valittu annoskoko156g370kcal10.6g23.5g25.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g185kcal5.3g11.8g12.8g0.8g
Arvot/100g100g236kcal6.8g15g16.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697