Kesäbroileri

Tee marinaadi: 1 sitruunan mehu, sitruunan kuorta 2 tl, öljyä 2 rkl, suola, mustapippuri, tuore minttu, 1 chili pieni,
Mausta marinaadilla broilerit ja anna olla marinaadissa väh. 1 tunti.

Pilkkoa kasvikset ja laita brilerit ja kasvikset laakeaan vuokaan , päälle kasvikset ja kaada marinaadi kaiken päälle.

Uuniin 200 astetta ja noin 45-60 . Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee49g51kcal11.4g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa40g6.7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Broilerin nahaton rintafilee8.2g8.4kcal1.9g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa6.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g196kcal28g7.8g5.6g2.2g
Valittu annoskoko156g98kcal14g3.9g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal7g2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g63kcal9g2.5g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375436