Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen92g30kcal3g4.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g532kcal17.2g69.4g19.8g2.6g
Valittu annoskoko156g266kcal8.6g34.7g9.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g133kcal4.3g17.4g5g0.7g
Arvot/100g100g170kcal5.5g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071