Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g34g51kcal6.7g0g2.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g84g29kcal1.3g5.8g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli, paistettu 3.4g3.4kcal0g0.2g0.3g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g184kcal16.6g14.2g6.4g3g
Valittu annoskoko156g92kcal8.3g7.1g3.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal4.2g3.6g1.6g0.8g
Arvot/100g100g59kcal5.3g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377009