Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore3.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli, tuore26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)19g34kcal0.3g0.7g3.2g0.5g
Tomaatti, tuore30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g75g262kcal8.8g54.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g625kcal19.8g116g8.8g3g
Valittu annoskoko156g313kcal9.9g58g4.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g156kcal5g29g2.2g0.8g
Arvot/100g100g200kcal6.3g37.2g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760