Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 28g35kcal7.2g0g0.6g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g28g10kcal0.3g1.3g0.1g1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 12g42kcal0.8g8.6g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g176kcal16.8g20.2g2g3g
Valittu annoskoko156g88kcal8.4g10.1g1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal4.2g5.1g0.5g0.8g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147