Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 64g19kcal0.6g3g0.2g1.2g
Kuohukerma,valio,2dl15g52kcal0.3g0.5g5.4g0g
Siirappi, tumma6.1g20kcal0g4.5g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g6.9g22kcal3.4g2.1g0g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g225kcal8.6g20.2g11.2g3.2g
Valittu annoskoko156g113kcal4.3g10.1g5.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal2.2g5.1g2.8g0.8g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.5g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499